cremet ruculasuppe med lakse brushetta
SPONSORERET indhold

Cremet rucolasuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grøn energi.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
25. mar. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 spsk olivenolie
1 hakket løg
100 g bredbladet persille
100 g rucola
8-10 dl kogende grønsagsbouillon
1 dl friskost
salt, peber reven muskatnød
hakkede persillestilke

Bruschetta med laks:
4 skiver fuldkorns-baguette
4 tynde skiver røget laks

Sådan gør du: Varm olien i en gryde, og sauter løget et par minutter under omrøring. Bræk persillestilkene fra bladene − gem dem til senere brug. Bland persilleblade og rucola i gryden, og rør om. Hæld den kogende bouillon over, og lad suppen snurre i 15-20 minutter. Blend suppen med friskost, og smag den godt til med salt, peber og muskatnød. Hak persillestilkene, og bland dem i suppen. Rist brødskiverne, læg laks på, og server dem til suppen.

● ● ● Energi pr. person: 230 kcal, fedt 26%, protein 22%, kulhydrat 52%