Crepes med ananas og ingefær
SPONSORERET indhold

Crepes med ananas og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og frisk dessert - ingefær og ananas i friskbagte pandekager.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Dej til pandekager/crepes:
1 æg
1 dl mælk
50 g hvedemel
1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
15 g smeltet smør
Fyld:
1 usprøjtet appelsin
1 stk. frisk ingefær
3 spsk honning eller sirup
1⁄2 lille ananas eller 1 dåse ananas
Tilbehør: evt. vaniljeis

  1. Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættes også sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet mindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr. pandekage.
  2. Riv appelsinskallen fint og pres saften. Kom det i en gryde sammen med 1 tsk fintrevet ingefær og honning eller sirup. Giv det et opkog.
  3. Skær ananassen i små stykker og vend dem i lagen. Lad det simre 5 min.
  4. Server i varme crepes og giv evt. en kugle vaniljeis til.