Crepes suzette med et tvist
SPONSORERET indhold

Crepes suzette med et tvist

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi kommet kokosmel i den franske klassiker, det giver en fin smag sammen med appelsin.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

6 dl mælk
150 g hvedemel
1 dl kokosmel
½ tsk. salt
2 tsk. sukker
4 æg
50 g smeltet smør
smør til bagning
Appelsinsauce:
20 g smør
2½ dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
5 spsk. sukker
appelsinfileter af 2 appelsiner
75 g mandelflager
Pynt:
2 spsk. kokosmel
2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal og evt. mynte

  1. Rør mælk, hvedemel, kokosmel, salt og sukker jævnt. Rør æggene i. Lad dejen trække 30 min. Rør smørret i.
  2. Bag 12-14 tynde pandekager i smør på en pande.
  3. Kom smør, appelsinsaft, citronsaft og sukker i en pande, og kog det op. Dyp en pandekage i saucen, og fold den til en halvmåne, som igen foldes. Læg pandekagerne langs pandens kant, og fortsæt med resten af pandekagerne. Kan også arrangeres i et dybt fad. Kom appelsinfileter ved. Drys panderistede mandelflager over pandekagerne. Pynt med et drys kokosmel, reven appelsinskal og evt. mynte.