Croissanter med æggesalat og kaviar
SPONSORERET indhold

Croissanter med æggesalat og kaviar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne croissanter med lækkert fyld.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. maj. 2013 | Mad | Hjemmet
6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 rulle croissantdej
evt. 1 æg til pensling
3 hårdkogte æg
1 tsk dijonsennep
4 spsk cremefraiche
1 bdt purløg, fintsnittet
1 lille glas kaviar eller ørredrogn (evt. 2 slags)
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på et bræt og del den i de stiplede trekanter.
  2. Rul dem let sammen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl evt. med sammenpisket æg og bag croissanterne 12-15 min.
  3. Pil æggene og hak dem groft. Rør dem sammen med sennep, cremefraiche og purløg. Smag til med salt og peber.
  4. Skær croissanterne op og fyld dem med æggesalaten. Top op med kaviar.