Croissanter med æggesalat og kaviar

Foto: Thomas Hergaard

Croissanter med æggesalat og kaviar - opskrift fra Hjemmet

Croissanter med æggesalat og kaviar

Skønne croissanter med lækkert fyld.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 rulle croissantdej
evt. 1 æg til pensling
3 hårdkogte æg
1 tsk dijonsennep
4 spsk cremefraiche
1 bdt purløg, fintsnittet
1 lille glas kaviar eller ørredrogn (evt. 2 slags)
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på et bræt og del den i de stiplede trekanter.
  2. Rul dem let sammen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl evt. med sammenpisket æg og bag croissanterne 12-15 min.
  3. Pil æggene og hak dem groft. Rør dem sammen med sennep, cremefraiche og purløg. Smag til med salt og peber.
  4. Skær croissanterne op og fyld dem med æggesalaten. Top op med kaviar.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør