Crudité med skiver af entrecote
Ingredienser
1 entrecote af 300 g
lidt olivenolie og smør til stegning
salt og peber
100-150 g kinaradise
2 gulerødder
1-2 stængler bladselleri
¼ radicchio salat
2 spsk olivenolie
1½ spsk citronsaft
lidt sherryeddike eller æbleeddike
salt og peber
1 dl plukket bredbladet persille.
Sådan gør du
Steg din entrecote bøf medium på en pande med lidt olie og lidt smør. 2-3 min. på hver side, krydr med salt og peber – lad bøffen hvile 10 min. inden du skærer den ud i tynde skiver.
Skræl kinaradise og gulerødder og skær dem i lange tynder skiver på et mandolinjern. Snit bladselleri i tynde skiver på skrå og snit salaten groft. Bland kinaradise, gulerod, bladselleri og bitter salat sammen med olivenolie, citronsaft, lidt eddike, salt, peber og persille.
Anret skiver af entrecote på et fad og anret lidt af cruditéen i midten af fadet. Servér resten af cruditéen i en salatskål.