Cupcakeis med hjemmelavet nougat
SPONSORERET indhold

Cupcakeis med hjemmelavet nougat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Trænger du til noget sødt på en varm sommerdag, så prøv denne herlige iskage med skøn knasende nougat.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
07. jul. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

Hjemmelavet hård nougat:
100 g hakkede mandler
100 g sukker
Is:
6 past. æggeblommer (3 bægre)
90 g sukker
korn af 1 vaniljestang
½ l piskefløde
evt. 50 g røde cocktailbær
Pynt:
flødeskum, cocktailbær og lidt hjemmelavet nougat

  1. Rist mandlerne på en tør pande. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det er gyldent, og kom de lune mandler i.
  2. Smør massen ud på bagepapir. Lad det stivne. Knus den hårde nougat med en kagerulle, eller giv det en kort tur i foodprocessoren.
  3. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekornene i. Kom fløden i. Pisk det til cremet skum.
  4. Vend det meste af den hårde nougat og evt. hakkede cocktailbær i ismassen. Kom massen i muffinformene.
  5. Træk en stor frysepose over, og frys isen min. 4 timer. Pynt med flødeskum, cocktailbær og hjemmelavet nougat.