Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

simremad med svinekød og karry
Foto: Maria Warnke Nørregaard

simremad med svinekød og karry

Curry med gris, grønt & mandler

Nem simremad på en halv time.

printer Print

1 spsk neutral olie
2 tsk rød karrypasta, evt mer
500 g skinkesmåkød i tern
1 lille selleri i stave
2 snittede porrer
1 – 2 æbler i tern
evt lidt snittet rød chili
ca. 2 dl ufiltreret æblemost
salt, peber.
1 bdt snittede forårsløg
25 g grofthakkede mandler
1 lille bdt hakket persille.

Tilbehør:
200 g kogt, hvid quinoa.

Varm olien i en wok eller stor sauterepande og svits karrypastaen kort. Kom kødet i panden og brun det på alle sider. Tilsæt selleri, porrer, æbler og evt. chili og svits det hele kort. Tilsæt æblemost plus salt og peber og lad det hele snurre 15 – 20 min. Smag til med yderligere krydderier. Top retten med forårsløg, mandler og persille og server med quinoa.

Energi pr. person: 540 Kcal, fedt 28%, protein 29%, kulhydrat 43%.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Karry, Svin og Mandler