Den bedste barbecuesauce
SPONSORERET indhold

Den bedste barbecuesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne barbecuesauce smager helt forrygende, og så er den ovenikøbet supernem at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. maj. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 4 dl

Ingredienser

Den bedste barbecuesauce
1 lille løg
1 spsk. olie
1 dl vand
3 spsk. æbleeddike
2 dl tomatketchup
1½ tsk. oregano
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. salt
1 tsk. paprika, evt. røget paprika
3 spsk. brun farin
1 spsk. finthakket syltet jalapenochili
1 spsk. worcestersauce
1 spsk. dijonsennep

  1. Skær løget i meget små tern, og svits det kort i olie i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog saucen sammen ca. 5 min.
  2. Du kan opbevare barbecuesaucen 2-3 dage tildækket i køleskabet.