Den middelsvære: Kransekagestykker med blød nougat og chokolade
SPONSORERET indhold

Den middelsvære: Kransekagestykker med blød nougat og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker kransekage med nougat til nytårsaften. Se her, hvordan du selv bager kransekagen til nytår.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
17. dec. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 10 stk.

Ingredienser

½ portion kransekagedej (se Den svære: Lækker kransekage)
100 g blød nougat
Pensling:
2 æggeblommer og 2 spsk. vand
150 g smeltet mørk chokolade

Sådan laver du kransekagestykker

  1. Rul dejen ud i pølser af 4 cm’s tykkelse. Rul eller tryk dem flade. Skær i 8 cm lange stykker.
  2. Fordel stykker af nougat på midten. Saml dejen omkring nougaten.
  3. Tryk stykkerne, så de får form som tagrygge. Pensl med sammenpiskede æggeblommer og vand.

    SE OGSÅ: Den super nemme: Kransekagekonfekt med macadamianødder

  4. Bag kransekagestykkerne ved 200 gr. i ca. 15 min. Stil dem i køleskab tildækket en times tid.
  5. Smelt chokoladen. Pensl kagebundene med chokolade.
  6. Stil dem med chokoladesiden nedad på husholdningsfilm.
  7. Kom resten af chokoladen i en sprøjtepose med lille tylle. Fordel det over kagerne i zigzagmønster. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.

 

Anbefalet til dig