SPONSORERET indhold
Doughnuts med farvet glasur
Kagerne smager bedst samme dag. Du kan også spise dem lune drysset med flormelis.
8 stk.
Ingredienser
Dej:
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
1 tsk. kardemomme
2 tsk. revet usprøjtet
citronskal
25 g smeltet smør
1 æg
1 dl mælk
Desuden:
Fritureolie til kogning
Pynt:
100 g hvid chokolade
rød levnedsmiddelfarve
- Kom alle ingredienserne til dejen i en skål, og rør dem sammen. Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
- Rul dejen ud, og udstik cirkler med et glas eller en rund udstikker (ca. 8 cm i diameter). Form et hul med fingrene. Kog kagerne gyldne i 2 cm varm olie i en gryde. Pas på, at olien ikke bliver for varm. Skulle du være så uheldig, at der går ild i olien, skal du lægge et låg over og slukke for varmen og emhætten. Sprøjt aldrig vand på brændende olie.
- Hak den hvide chokolade, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Rør levnedsmiddelfarve i. Fordel chokoladen over