Edamamebønnesuppe med skyr
SPONSORERET indhold

Edamamebønnesuppe med skyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavede supper er en god måde at få indtaget en masse grønsager på én gang.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

50 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie
1 tsk timian
3 dl bouillon (vand + pulver)
150 g bælgede edamamebønner
salt og peber
60 g parmaskinke
50 g skyr 30 g groft brød

Sådan gør du:

Hak løg og hvidløg, og svits let i olie uden at brune.

Tilsæt timian, bouillon og bønner. Kog 10-15 minutter, til bønnerne er møre.

Smag til med salt og peber.

Bag parmaskinken på bagepapir ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Blend suppen, og servér den med sprød parmaskinke og brød til. Læg en klat skyr i midten ved servering.

Kcal 471
Protein 41 g ~ 37 %
Kulhydrat 38 g ~ 31 %
Fedt 17 g ~ 32 %
Kostfibre 10 g

PRØV OGSÅ: Oksebøf med grønsagsbernaise

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter