Opskrift på Granolas egg muffin
SPONSORERET indhold

Egg Muffin a la Granola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Granola Foto: Tilde Mariann Andersen
28. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

25 gram kogt skinke i tern
1/4 rødløg, i tern
2 forårsløg, hakkede
1 lille kartoffel, kogt og skåret i tern
3 æg
1 dl fløde
salt og peber
1 spsk gouda-ost, revet
4 egg muffin-boller (kan købes i Irma)

Sådan laver du morgenmaden

Du skal bruge runde silikoneforme til at bage i – muffinsforme kan også bruges.

Fordel skinke, løg og kartoffel i formene. Pisk herefter æg og fløde grundigt. Smag til med salt og peber, og hæld massen i formene, så den dækker fyldet. Drys den revne ost ud over, og bag dine eggmuffins i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.

Læg de færdigbagte muffins i bollerne med en skive tomat og drys evt. med lidt forårsløg og rødløg.

Husk at nyde dem, mens de stadig er lune. Fyldet kan varieres efter smag. Skift f.eks. skinken ud med lidt broccoli for at lave en vegetarisk version af retten.