Eksotisk coleslaw med kylling
Lækker coleslaw med kylling
Ingredienser
2 stilke fintsnittet bladselleri
2 groftrevne eller hakkede gulerødder
½ snittet spidskål
1 udkernet, grofthakket æble
Kødet af 1 mango i tern eller strimler
Frisk koriander eller mynte
Dressing:
½ dl yoghurt eller skyr
1 spsk mayo light
Salt og peber
½ tsk stødt spidskommen
300 g kyllingebryst
½ tsk karry
1 tsk olivenolie
4 økologiske grovboller f.eks med tranebær fra Hatting
Sådan gør du:
Bland alt snittet grønt og frugt i en skål. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes med salaten, der trækker, mens kyllingekødet steges. Dup kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og karry og steg det 4 minutter på hver side.
Lad kødet afkøle, skær det i skiver og anret det med salaten samt frisk koriander eller mynte og server med brød.
Energi pr. person: 380 kcal, fedt 20%, protein 26%, kulhydrat 54%.