Emil Thorups hofret
Tv-værten Emil Thorup elsker god mad, både at spise den og lave den. Se her, hvad han er allerbedst til at lave og prøv selv opskriften.
Ingredienser
Fettuccini al gambero i finocchio della Thorup
Ingredienser (4 personer)
500 g frisk fuldkorns fettuccini
En økologisk fennikel
300 g krebsehaler (gerne i dild-lage)
Frisk rød chili
Parmesan
0,5 liter madlavningsfløde 18 %
Dild
Hvidvin
Hvidløg
Løg
Hvidløg knuses og løg finthakkes, steges i varm pande med olivenolie. Fennikel skæres med mandolinjern og steges med hvidløg og løg, indtil det er blødt. Et stort skvæt hvidvin tilsættes.
Lad det koge lidt ind, men lad det ikke koge helt væk. Tilsæt fintsnittet rød chili efter behov. Tilsæt madlavningsfløden og lad det småsimre i et par minutter, smag til med salt og peber.
Kog pasta i rigeligt vand med salt og god olivenolie.
Sluk varmen på panden og tilsæt krebsehaler, to håndfulde friskrevet parmesan, masser af fintsnittet dild og friskkværnet sort peber
Serveres rygende varm på forvarmede tallerkner. Drys med mere parmesan og dild.