Fettuccini al gambero i finocchio
SPONSORERET indhold

Emil Thorups hofret

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tv-værten Emil Thorup elsker god mad, både at spise den og lave den. Se her, hvad han er allerbedst til at lave og prøv selv opskriften.

Af: Louise Engelst Foto: Klavs Bo Christensen
13. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Fettuccini al gambero i finocchio della Thorup

Ingredienser (4 personer)

500 g frisk fuldkorns fettuccini
En økologisk fennikel
300 g krebsehaler (gerne i dild-lage)
Frisk rød chili
Parmesan
0,5 liter madlavningsfløde 18 %
Dild
Hvidvin
Hvidløg
Løg

Hvidløg knuses og løg finthakkes, steges i varm pande med olivenolie. Fennikel skæres med mandolinjern og steges med hvidløg og løg, indtil det er blødt. Et stort skvæt hvidvin tilsættes.
Lad det koge lidt ind, men lad det ikke koge helt væk. Tilsæt fintsnittet rød chili efter behov. Tilsæt madlavningsfløden og lad det småsimre i et par minutter, smag til med salt og peber.

Kog pasta i rigeligt vand med salt og god olivenolie. 

Sluk varmen på panden og tilsæt krebsehaler, to håndfulde friskrevet parmesan, masser af fintsnittet dild og friskkværnet sort peber

Serveres rygende varm på forvarmede tallerkner. Drys med mere parmesan og dild.