Opskrift på en ny kyllingesalat
SPONSORERET indhold

En ny kyllingesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking
22. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g kyllingefilet
2 spsk balsamico
200 g groft brød
400 g vindruer uden sten
200 g babyspinat
30 g ristede mandler.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    338 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    47 %

Sådan gør du

Steg kyllingefileterne i balsamico ca. 5 minutter på hver side i en gryde under låg ved middel varme. Krydr med salt og peber og afkøl.

Skær brødet i grove tern og rist dem sprøde.

Skær kyllingekødet i skiver og bland med spinat, druer, mandler og croutoner.