Opskrift på grillet steaks & forårsløg med bønnesalat & brøndkarsecreme
SPONSORERET indhold

Grillede steaks & forårsløg med bønnesalat & brøndkarsecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 gode steaks af oksekød eller ungkvæg a 150 g
2 tsk olivenolie
salt, peber.

Brøndkarsecreme:
1 bdt brøndkarse
1 fed hvidløg
1 dl syrnet fløde 9%
4 spsk friskbælgede ærter.

Grillede forårsløg:
12-16 forårsløg
1 spsk olie.

Bønnesalat:
250 g kogte, grønne bønner
1 lille fintsnittet rødløg
10-12 semidried tomater
25 g ristede, afskallede hasselnødder.

Servering:
400 g brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    38 %

Sådan gør du

Pensl kødet med olie, drys salt og peber på og grill det over gode gløder 2-4 minutter på hver side, alt efter hvor stegt det ønskes.

Brøndkarsecreme: Blend alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Grillede forårsløg: Rens og skær løgene til. Vend dem i olie og sæt dem tre-fire stk. sammen på pinde. Grill dem et par minutter på hver side – de må gerne have lidt bid – og drys salt og peber på.

Bønnesalat: Bland ingredienser med let hånd, krydr med salt og peber og servér til kødet med det øvrige tilbehør.