SPONSORERET indhold
Engelsk brunch
Sund brunch med det hele
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Marie Timmermann
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
1 dåse kikærter
1 dåse hakkede tomater med hvidløg
1 tsk røget hot paprika
salt, peber
4 skiver bacon
3 æg
1 stor håndfuld babyspinat
1 skrællet kiwi
200 g græsk yoghurt 2%
4 spsk mysliknas f.eks. Minimum.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:398 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:48 %
Sådan gør du
- Hæld lagen fra kikærterne og kom dem i en gryde sammen med tomat og paprika. Lad det simre et par minutter og smag til med salt og peber.
- Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
- Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber.
- Bland med spinat og varm æggemassen under omrøring på en sliplet pande, til den er stivnet.
- Skær kiwifrugten i skiver.
- Fordel yoghurten i glas, drys med musliknas og læg kiwifrugten ved.
- Servér med et stort krus te.