Opskrift på Engelsk brunch
SPONSORERET indhold

Engelsk brunch

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund brunch med det hele

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Marie Timmermann Foto: Andreas Wiking
24. nov. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 dåse kikærter
1 dåse hakkede tomater med hvidløg
1 tsk røget hot paprika
salt, peber
4 skiver bacon
3 æg
1 stor håndfuld babyspinat
1 skrællet kiwi
200 g græsk yoghurt 2%
4 spsk mysliknas f.eks. Minimum.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    398 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Sådan gør du

  1. Hæld lagen fra kikærterne og kom dem i en gryde sammen med tomat og paprika. Lad det simre et par minutter og smag til med salt og peber.
  2. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber.
  4. Bland med spinat og varm æggemassen under omrøring på en sliplet pande, til den er stivnet.
  5. Skær kiwifrugten i skiver.
  6. Fordel yoghurten i glas, drys med musliknas og læg kiwifrugten ved.
  7. Servér med et stort krus te.