SPONSORERET indhold
Engelske makrondumplings
10 stk.
Ingredienser
50 g blødt smør
4 spsk. sukker
250 g hytteost
2 æg
50 g smuldret franskbrødkrumme
100 g hvedemel
Desuden:
25 g smeltet smør
8 knuste makroner
1 liter olie til friturestegning
Tilbehør:
ahornsirup eller syltetøj, evt. også flormelis
- Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk hytteosten i, og herefter 1 æg ad gangen. Kom brødkrumme og hvedemel i, og pisk dejen igennem. Lad dejen hvile 30 min.
- Varm olien op. Kom et par franskbrødtern i, hvis de hurtigt bliver gyldne, er olien tilpas varm. Form dejen til ovale kugler med en barneske, og kog dem i olien til de er gyldne. Tag en op, og se om den er gennembagt. Tag de færdigstegte dumplings op med en hulske, og afdryp dem på bagepapir.
- Pensl dumplingerne med smeltet smør, og vend dem i de knuste makroner. Server dem med ahornsirup eller syltetøj.