pasta
SPONSORERET indhold

Enkel grøn pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du pasta med enkle ingredienser som courgette, hvidløg, kapers og persille.

Af: Vikeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. sep. 2009 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

275 g spaghetti
1 courgette
2 spsk olivenolie
2 finthakkede fed hvidløg
1 spsk groftreven skal af ubehandlet citron
2 hakkede ansjoser
1-2 spsk afdryppede kapers
1 dl hakkede persilleblade
lidt frisk oregano
1 håndfuld babyspinat.
125 g afdryppede mini mozzarella
friskkværnet peber.

Tilbehør:
300 g foccacia brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm.

Riv courgetten groft, tryk den fri for overflødig væde og varm den med olivenolie, hvidløg, citronskal, ansjoser samt kapers. Vend persille, oregano og spinat i.


Anret spaghettien med fyldet og afdryppede mozzarellaoste, kværn rundhåndet med peber over og servér med foccacia.