pasta
Foto: Andreas Wiking pasta

Enkel grøn pasta

Her får du pasta med enkle ingredienser som courgette, hvidløg, kapers og persille.

printer Print
plate 4

275 g spaghetti
1 courgette
2 spsk olivenolie
2 finthakkede fed hvidløg
1 spsk groftreven skal af ubehandlet citron
2 hakkede ansjoser
1-2 spsk afdryppede kapers
1 dl hakkede persilleblade
lidt frisk oregano
1 håndfuld babyspinat.
125 g afdryppede mini mozzarella
friskkværnet peber.

Tilbehør:
300 g foccacia brød.

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
27 %
Protein:
17 %
Kulhydrat:
56 %

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm.

Riv courgetten groft, tryk den fri for overflødig væde og varm den med olivenolie, hvidløg, citronskal, ansjoser samt kapers. Vend persille, oregano og spinat i.


Anret spaghettien med fyldet og afdryppede mozzarellaoste, kværn rundhåndet med peber over og servér med foccacia.



Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter og Aftensmad