Få opskriften på lakridskugler
SPONSORERET indhold

Få opskriften på lakridskugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lakridskugler er så nemme at lave, og virkelig noget, jeg er afhængig af.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
28. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

200 g mandler
2 bløde dadler
2 spsk lakridspulver
2 spsk agave

Drys:
2 spsk kakao
1 spsk lakridspulver

Sådan laver du lakridskugler

Smut mandlerne. Jeg synes, det er nemmest at overhælde dem med vand, lade dem trække lidt og gentage, så er de hurtige at smutte. Dup dem tørre med køkkenrulle, læg dem på bagepapir på en bageplade og ”tør” dem i en 180 grader varm ovn i 3-4 min (de skal ikke tage farve). Lad mandlerne køle.

Blend mandlerne på en foodprocessor til semi-fint mandelmel. Tilsæt dadler (uden sten), og blend massen. Tilsæt lakrids og til sidst agave for at samle massen.

Tril din lakridsmarcipan til ca. 20 kugler. Bland kakao og lakridspulver sammen, og tril kuglerne i drysset.

Servér straks kolde eller ved stuetemperatur.


PRØV OGSÅ: Få opskriften på bananpandekager