Farmors ­sommersalat
SPONSORERET indhold

Farmors ­sommersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne sommersalat består af hjertesalat med nyplukkede ribs og en sursød mormorflødedressing.

Af: Mette Løvbom fra kogebogen 'SalatTøsen – salater hele året rundt' Foto: Columbus Leth
14. jun. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

4 hjertesalat eller ­pluksalat
1 håndfuld ribs
20 hasselnøddekerner
Sursød mormordressing:
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. rørsukker
½ dl piskefløde

  1. Skær lige akkurat ­bunden af hjertesalathovederne, og del ­hovederne i to, uden at de falder fra hinanden. Anret dem på et fad.
  2. Hak hasselnødderne groft. Hæld dressingen over salaten, og pynt med ribs og nødder.
  3. Sursød mormordressing:
  4. Rør eddiken sammen med sukker, til det er opløst. Tilsæt piskefløde, og rør, til det tykner lidt.