Farsbrød med æbler og svesker
SPONSORERET indhold

Farsbrød med æbler og svesker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig dejlig farsret, der passer til årstiden.

31. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20-25 min.
Fryse-egnet
300 g hakket kalve- og
svinekød
25 g svesker
1 lille løg (finthakket)
1 æble (i tern)
salt og peber
4 skiver bacon
Tilbehør: mos af kartofler og evt. selleri

  1. Udblød sveskerne i vand nogle timer (eller et par min. i mikro-ovn).
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Rør kødet sammen med hakkede svesker, finthakket løg og små æbletern. Smag til med salt og peber og form farsen til 2 små brød.
  3. Sno bacon om hvert farsbrød og læg dem i en lille bradepande med bagepapir.
  4. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
  5. Tjek med et stegetermometer om farsen er gennemvarm (75 grader).
  6. Servér f.eks. med kartoffelmos eller kartoffel/sellerimos.