Farsbrød med bearnaisesovs
SPONSORERET indhold

Farsbrød med bearnaisesovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kalorielet farsbrød med skøn bearnaise - lækker mad fra Vægtkonsulenterne.

06. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

170 g kalkunbryst (hakket)
25 g champignoner (snittet)
50 g gulerod (groftrevet)
50 g løg (revet)
ca. 2 spsk frisk timian (hakket)
salt og peber
ca. 2-3 tsk mel
Kartoffelbåde:
150 g kartofler med skræl
salt
1-2 tsk olie (til stegning)
Bearnaisesovs:
30 g mayonnaise
bearnaiseessens
estragon
salt
75 g broccoli (letdampet)
50 g søde ærter (letdampede)

  1. Bland alle ingredienserne til farsbrødet. Kom farsen i et ovnfast fad og bag det ved 200 grader i ca. 30 min., eller til det er stegt færdigt.
  2. Vask kartoflerne og skær dem ud i 8 både. Pensl dem med olie og drys med salt. Bag dem på bagepapir ved 200 grader i ca. 30 min., til de er gyldne.
  3. Rør ingredienserne til den kolde bearnaisesovs sammen og smag til med salt.
  4. Servér farsbrødet skåret i skiver sammen med kartoffelbåde, broccoli, ærter og sovs.

Kalorier 647 kcal
Protein 51 g 31%
Kulhydrat 58 g 34%
Fedt 26 g 35%
Kostfibre 12 g