Farsbrød med spinat og feta
SPONSORERET indhold

Farsbrød med spinat og feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Enklere end man skulle tro og altid populært. Endnu nemmere og billigere bliver det, hvis du bruger optøet, helbladet spinat, der er klemt helt fri for væde.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
19. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 stort løg
200 g babyspinat
1 spsk. olivenolie
500 g hakket oksekød
salt, peber
1 fed presset hvidløg
1 dl havregryn
1 æg
lidt væde, evt. fra spinaten
100 g feta/salatost
timiankviste
Tilbehør:
tomater, løg og oliven

  1. Pil og hak løget, og skyl spinaten. Kog forsigtigt begge dele i olie 5-7 min., og køl blandingen lidt af.
  2. Rør kødet med salt, peber og hvidløg og derefter med havregryn, æg og væske efter behov. Rør farsen kraftigt, så den bliver sammenhængende.
  3. Klap farsen ud på et stykke fugtet bagepapir, dæk med spinat og ost, og rul farsbødet sammen ved hjælp af papiret.
  4. Læg “brødet” på timiankviste, og bag det ved 175 gr. i ca. 1 time og 15 min. Server det med tomatsalat med løg og oliven.