Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 50 min.
Fryse-egnet
2 æg
125 g farin
2 spsk olie
1½ dl letmælk
1 tsk vaniljesukker
250 g revet squash
75 g fuldkornshvedemel
200 g hvid hvede
2 tsk bagepulver
½ tsk stødt kanel
¼ tsk stødt muskat
50 g rosiner eller soltørrede bær
- Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og farin cremet og pisk olie, mælk, vanilje og revet squash i.
- Bland mel med bagepulver, krydderier og rosiner/ bær og rør det i dejen. Hæld dejen i en form (1½ l) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen ca. 50 min.
- Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og vend den ud på en rist til afkøling.
- Pr. skive: 640 kJ/152 kcal Protein: 4 g Fedt: 4 g Kulhydrat: 25 g Fibre: 3 g