Fedtfattig squashkage
SPONSORERET indhold

Fedtfattig squashkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn squashkage bagt med groft mel og meget lidt fedtstof.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
26. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
1 kage - ca. 14 skiver

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 50 min.
Fryse-egnet
2 æg
125 g farin
2 spsk olie
1½ dl letmælk
1 tsk vaniljesukker
250 g revet squash
75 g fuldkornshvedemel
200 g hvid hvede
2 tsk bagepulver
½ tsk stødt kanel
¼ tsk stødt muskat
50 g rosiner eller soltørrede bær

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og farin cremet og pisk olie, mælk, vanilje og revet squash i.
  2. Bland mel med bagepulver, krydderier og rosiner/ bær og rør det i dejen. Hæld dejen i en form (1½ l) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen ca. 50 min.
  3. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og vend den ud på en rist til afkøling.
  4. Pr. skive: 640 kJ/152 kcal Protein: 4 g Fedt: 4 g Kulhydrat: 25 g Fibre: 3 g