Fennikelsalat opskrift
SPONSORERET indhold

Fennikelsalat med hvide bønner, estragon og selleriblade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
08. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser


2 fennikel
1 dåse hvide eller brune bønner
250 g tomater
De inderste blade fra et bundt bladselleri
1 håndfuld frisk estragon eller dild (eller en blanding)
3 spsk olivenolie
2 tsk hvid balsamicoeddike
salt og sort peber

Sådan laver du salaten

Snit fenniklen så tyndt som muligt, og kom det i et stort fad. Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem i en sigte. Skær tomaterne i mindre stykker, og kom ved fenniklen sammen med bønnerne. Pluk selleribladene over, og vend det sammen med estragon, olie og balsamico. Smag til med salt og peber.