Ingredienser
Ingredienser:
2 modne ferskner
1 spsk. ingefær
2 spsk. limesaft
2 spsk. fiskesovs
½ dl flydende honning
2-3 tsk. rød chili (efter smag)
4 svinekoteletter (gerne med ben)
lidt olivenolie
salt
- Flæk fersknerne, og fjern stenen. Læg fersknerne på grillen med skindsiden nedad, og lad dem grille let, til skindet er til at trække af. Det tager 5-7 min.
- Kom de flåede ferskner i en skål, og blend dem med fintrevet ingefær, lime, fiskesovs og honning. Smag sovsen til med finthakket chili.
- Pensl imens koteletterne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill i 5-10 min., til de er akkurat gennemstegte eller efter smag. Krydr med salt, og pensl dem med ferskendressingen de sidste min. på grillen. Top koteletterne med ekstra dressing, og servér straks.