Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Ferskenglaserede svinekoteletter
Foto: Anders Schønnemann

Ferskenglaserede svinekoteletter - opskrift fra Hjemmet

Ferskenglaserede svinekoteletter

Louisa Lorang: "Jeg kan godt lide disse koteletter med en simpel, syrlig kålsalat til. Servér også gerne grillet brød eller grillede grøntsager til".

plate 4 personer
printer Print

Ingredienser:
2 modne ferskner
1 spsk. ingefær
2 spsk. limesaft
2 spsk. fiskesovs
½ dl flydende honning
2-3 tsk. rød chili (efter smag)
4 svinekoteletter (gerne med ben)
lidt olivenolie
salt

  1. Flæk fersknerne, og fjern stenen. Læg fersknerne på grillen med skindsiden nedad, og lad dem grille let, til skindet er til at trække af. Det tager 5-7 min.
  2. Kom de flåede ferskner i en skål, og blend dem med fintrevet ingefær, lime, fiskesovs og honning. Smag sovsen til med finthakket chili.
  3. Pensl imens koteletterne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill i 5-10 min., til de er akkurat gennemstegte eller efter smag. Krydr med salt, og pensl dem med ferskendressingen de sidste min. på grillen. Top koteletterne med ekstra dressing, og servér straks.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Kød, Svinekotelet, Fersken og Hovedret