Ferskensuppe med hindbær og is
Foto: Tia Borgsmidt

Ferskensuppe med hindbær og is

Det er dejligt med en svalende og frisk dessert en varm sommerdag, og her er denne søde, farverige ferskensuppe perfekt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

4 ferskner
150 sukker
4 dl vand
1 limesaft
4 store kugler vaniljeis
125 g hindbær

Sådan gør du

  1. Skræl fersknerne, og skær ferskenkødet i mindre stykker. Kog vand, sukker og limesaft i 5 min.
  2. Afkøl suppen helt i køleskab. Fordel suppen i 4 dybe tallerkner. Fordel en kugle vaniljeis og friske hindbær over
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommerdessert, Dessert, Fersken og Bageopskrifter