Figenmarmelade
SPONSORERET indhold

Figenmarmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tørrede figner kan blive til en dejlig marmelade efter tyrkisk opskrift.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
12. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

400 g tørrede figner
4 dl vand,
saft af 2 citroner
2 tsk. anisfrø
50 g grofthakkede valnøddekerner
225 g sukker
1 tsk.Rød Melatin

  1. Skær fignerne i små stykker, og kog dem ca. 15 min. i vand med citronsaft, anisfrø og valnøddekerner. Bland 1 spsk. sukker med melatin. Tilsæt resten af sukkeret, rør godt igennem, og kog videre, til sukkeret er opløst. Rør sukker-Melatinblandingen i marmeladen, hæld marmeladen på skoldede glas, og luk straks.