Filoruller med laks & pastinakmos
SPONSORERET indhold

Filoruller med laks & pastinakmos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Filodej er genial til at pakke alt muligt ind i. Prøv med fisk, kød, grønt eller frugt.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

75 g filodej
Pastinakmos
150 g pastinak
10 g DDV plante 70 til bagning
1 æg (sammenpisket)
salt & peber
85 g laks
grøn salat

  1. Tø filodejen op.
  2. Skræl pastinakkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
  3. Blend de møre pastinakker med fedtstoffet og det meste af det sammenpiskede æg. (Gem lidt til pensling)
  4. Krydr med salt og peber. Læg filodejen fladt ud og fordel pastinakmosen på dejen.
  5. Læg laks på midten og rul dejen sammen. Pensl sammenføjningen og ydersiden med resten af det sammenpiskede æg.
  6. Læg filorullerne på bagepapir, der ligger ovenpå en bageplade.
  7. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca ½ time, til rullerne er gyldne og sprøde. Server rullerne med grøn salat.