Påskesmåkager
SPONSORERET indhold

Fine påskesmåkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lad gerne børnene være med til at udstikke kagerne, der er noget fortryllende ved, at selv de mindste kan frembringe fine påskeharer ud af dej, når blot de får en udstikker i hånden.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
08. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 60 stk.

Ingredienser

300 g mel
200 g smør
100 g sukker
2 spsk. yoghurt
Glasur:
1 dl flormelis
nogle dråber vand

  1. Smuldr mel og smør, og bland det med sukker og yoghurt.
  2. Ælt dejen, og rul den ud i 3 millimeters tykkelse. Udstik kagerne, og bag dem ved 185 gr. i ca. 12 min. lad dem køle af på en rist.
  3. Rør flormelis i en lille smule vand, tilsæt lidt ad gangen. Konsistensen skal være temmelig tyk. Pynt kagerne, og lad glasuren tørre.