Finske julestjerner
SPONSORERET indhold

Finske julestjerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
22. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(12-15 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 10-15 min.
150 g smør
2 spsk sukker
2 spsk fløde
Fyld og pynt:
Jordbær- eller hindbærsyltetøj
og tesukker
150 g mel (21/2 dl)

  1. Findel fedtstoffet i melet og bland sukker i.
  2. Tilsæt fløden og saml dejen.
  3. Lad dejen hvile koldt i 20 min., inden den udrulles til en tynd plade.
  4. Skær dejen i firkanter 8x8 cm.
  5. Skær en ridse halvt ind i hvert hjørne.
  6. Kom en klat syltetøj på midten af dejkanten. Bøj hver anden snip ind mod midten.
  7. Pensl med æg og drys med tesukker.
  8. Bag ved 200 grader i 10-15 min.