Fiskefilet – med lækkert tilbehør
Ingredienser
500 g fiskefileter
1 æggehvide
1 dl rasp
salt, friskkværnet peber
2 tsk smør og 2 tsk olie til stegning.
Æbleremoulade med karry:
¾-1 dl græsk yoghurt 0,1%
1-2 tsk karrypasta
2 udkernede, finthakkede æbler f.eks. cox orange
10 finthakkede chornichoner
1 finthakket rødløg.
Sauteret broccoli:
500 g broccoli i små buketter
2 tsk smør/olie
500 g små, kogte kartofler
1 bdt dild.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:470 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:32 %
-
Kulhydrat:48 %
Sådan gør du
Del fiskefileterne igennem på langs, vend dem i æggehvide og derefter i rasp, krydret med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
Rør og smag yoghurten til med karry, salt, peber samt æbler, chornichoner og rødløg.
Sautér broccolien i smør eller olie under omrøring til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber og servér til fisken med kartofler, dild og remoulade.