Opskrift på fiskefilet med æbleremoulade
SPONSORERET indhold

Fiskefilet – med lækkert tilbehør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 g fiskefileter
1 æggehvide
1 dl rasp
salt, friskkværnet peber
2 tsk smør og 2 tsk olie til stegning.

Æbleremoulade med karry:
¾-1 dl græsk yoghurt 0,1%
1-2 tsk karrypasta
2 udkernede, finthakkede æbler f.eks. cox orange
10 finthakkede chornichoner
1 finthakket rødløg.

Sauteret broccoli:
500 g broccoli i små buketter
2 tsk smør/olie
500 g små, kogte kartofler
1 bdt dild.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    470 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Sådan gør du

Del fiskefileterne igennem på langs, vend dem i æggehvide og derefter i rasp, krydret med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.

Rør og smag yoghurten til med karry, salt, peber samt æbler, chornichoner og rødløg.

Sautér broccolien i smør eller olie under omrøring til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber og servér til fisken med kartofler, dild og remoulade.