Fiskefrikadeller med krydderurter
SPONSORERET indhold

Fiskefrikadeller med krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I denne uger serverer vi en herlig klassiker, som gør lykke på de fleste middagsborde. Her i en frisk variant med friske krydderurter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
19. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
1½ tsk. salt
1 æg
1½ dl mælk el. fløde
2 spsk. hvedemel
peber
2 spsk. revet løg
2-3 spsk. finthakket dild, persille og/el. purløg
peber
olivenolie og smør til stegning
citronbåde
Tilbehør:
nye kogte kartofler og blandet salat

  1. Skær fisken i tern, og blend det i en foodprocessor sammen med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend kort.
  2. Form fiskefrikadellerne, og steg dem i en blanding af olie og smør, de skal være gennemstegte.
  3. Server med det foreslåede tilbehør.