SPONSORERET indhold
Fiskefrikadeller med purløg og spinat
Hjemmerørte fiskefrikadeller bliver ekstra lækre, når de som her tilsættes purløg.
4 personer
Ingredienser
500 g kuller, sej el. torskefilet
1½ tsk. salt
4 spsk. snittet purløg
1 æg
2 spsk. hvedemel
1 dl fløde el. mælk
peber
2 spsk. olivenolie blandet med smør til stegning
Spinatsalat:
100 g spæd spinat
1 cantaloupmelon
200 g cherrytomater
2 spsk. citronsaft
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
salt, peber
Tilbehør:
ristet rugbrød og evt. remouladesauce
- Skær fisken i mindre tern. Kom fisken i en foodprocessor. Bland fisken med salt, til det er jævnt. Kom purløg, æg, hvedemel, mælk og peber i. Bland igen.
- Form farsen til frikadeller. Steg dem i olie og smør på en pande.
- Skyl og afdryp spinaten. Skær melonkødet i tern. Halver cherrytomaterne. Bland spinat, melon og tomater. Dryp med sammenpisket citronsaft, olie, salt og peber. Server salaten til fiskefrikadellerne sammen med rugbrød og evt. remouladesauce.