Fiskepinde
SPONSORERET indhold

Fiskepinde med havregryn og kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug havregryn til panering i stedet for rasp — grynene bliver sprøde og giver mere bid.

Af: Ditte Ingemann
25. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

Grønt:
1 squash, i små tern
1 peberfrugt, i tynde strimler
1 fennikel, i tynde strimler
1 lille rødløg, i tynde både
1 spsk olie

Fisk:
400 g fisk, torsk eller rødspætte
2 æg
2½–3 dl havregryn
1 dl kokosmel
salt og peber
neutral olie, til stegning
2 citroner, halverede

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 citron, skal heraf og saft fra ½
salt og peber

Sådan gør du

Vend grøntsagerne sammen med olien, kom dem i en bradepande, og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min – rør i dem undervejs. Skær fisken ud i tykke strimler. Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen. Bland en ”rasp” af havregryn, kokos, salt og peber i en anden dyb tallerken, og vend først fisken i æg og dernæst i ”rasp”. Steg fiskepindene i godt med olie, til de er gyldne og sprøde. Når fiskene er taget af panden, steger du de halverede citroner i ca. 1-2 min, så overfladen bliver gylden. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend rundt med de bagte grøntsager. Servér fiskepindene med grøntsager og grillet citron til at presse over fisken.




Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter