SPONSORERET indhold
Manitobabrød med spelt & frø
Lækkert hjemmebag.
Af: Vibeke Lehn & Susanne Knutzen
Foto: Maria Warnke Nørregaard
10 små brød
Ingredienser
10 g gær
3,5 dl vand
1 spsk salt
250 g fuldkorns Manitoba hvedemel
1 dl chia – hør- og sesamfrø
ca. 250 g fintsigtet speltmel.
Drys:
2 spsk chia – hør- og sesamfrø.
Sådan gør du: Rør gæren ud i det kolde vand, tilsæt salt, manitobamel, de tre slags frø samt så meget speltmel, som dejen kan tage. Ælt dejen igennem, læg den i dejskålen og dæk den med plastfilm. Sæt dejen i køleskabet til næste morgen. Fordel dejen i forme eller tril den til boller. Pensl med vand og drys med frø. Bag ved 225 ° varmluft i 15-20 min.
Energi pr. stk.: 200 Kcal, fedt 15%, protein 14%, kulhydrat 71%.