hejmmebagt brød med spelt
SPONSORERET indhold

Manitobabrød med spelt & frø

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækkert hjemmebag.

Af: Vibeke Lehn & Susanne Knutzen Foto: Maria Warnke Nørregaard
16. okt. 2015 | Opskrift | Fit living
10 små brød

Ingredienser

10 g gær
3,5 dl vand
1 spsk salt
250 g fuldkorns Manitoba hvedemel
1 dl chia – hør- og sesamfrø
ca. 250 g fintsigtet speltmel.

Drys:
2 spsk chia – hør- og sesamfrø.

Sådan gør du: Rør gæren ud i det kolde vand, tilsæt salt, manitobamel, de tre slags frø samt så meget speltmel, som dejen kan tage. Ælt dejen igennem, læg den i dejskålen og dæk den med plastfilm. Sæt dejen i køleskabet til næste morgen. Fordel dejen i forme eller tril den til boller. Pensl med vand og drys med frø. Bag ved 225 ° varmluft i 15-20 min.

Energi pr. stk.: 200 Kcal, fedt 15%, protein 14%, kulhydrat 71%.