Fladbrød med ærter, lam og fetacreme
Foto: Chris Tonnesen

Fladbrød med ærter, lam og fetacreme

Fladbrød med fyld er en nem hverdagsret. Bryder du dig ikke om lam, kan du bruge hakket oksekød i stedet.

printer Print
plate 4 personer

1 rødløg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
200 g hakket lammekød
½ tsk korianderfrø, knuste
300 g ærter, bælgede
salt
sort peber
100 g feta
100 g yoghurt
fladbrød
1 håndfuld mynte

Sådan gør du

  1. Pil rødløg og hvidløgsfed. Skær løg i strimler, og hak hvidløg fint. Brun løget i olie på en pande. Når det begynder at karamellisere tilsættes lammekød.
  2. Brun kødet godt, og tilsæt hvidløg, knuste korianderfrø og bælgede ærter. Steg videre et par minutter. Smag til med godt med salt og sort peber.
  3. Mos fetaen til en creme sammen med yoghurt. Smag til med peber.
  4. Lun fladbrødene, og servér med fetacreme, ærter og lidt hakket mynte som vist på billedet.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Lam, Feta, Mynte og Hovedret