SPONSORERET indhold
Fladbrød med ærter, lam og fetacreme
Fladbrød med fyld er en nem hverdagsret. Bryder du dig ikke om lam, kan du bruge hakket oksekød i stedet.
4 personer
Ingredienser
1 rødløg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
200 g hakket lammekød
½ tsk korianderfrø, knuste
300 g ærter, bælgede
salt
sort peber
100 g feta
100 g yoghurt
fladbrød
1 håndfuld mynte
Sådan gør du
- Pil rødløg og hvidløgsfed. Skær løg i strimler, og hak hvidløg fint. Brun løget i olie på en pande. Når det begynder at karamellisere tilsættes lammekød.
- Brun kødet godt, og tilsæt hvidløg, knuste korianderfrø og bælgede ærter. Steg videre et par minutter. Smag til med godt med salt og sort peber.
- Mos fetaen til en creme sammen med yoghurt. Smag til med peber.
- Lun fladbrødene, og servér med fetacreme, ærter og lidt hakket mynte som vist på billedet.