Flødekartofler med nødder
SPONSORERET indhold

Flødekartofler med nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Flødekartofler er festligt tilbehør til alt slags kød - her i en spændende version med nødder på toppen.

Af: Karen Hare Foto: ScotStock / Alamy Stock Photo
10. okt. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Flødekartofler med nødder til 4-6 personer | Total: en time

Ingredienser

1 kg kartofler
1 stort løg
salt og peber
1 dl bouillon
2½ dl piskefløde
100 g reven gratineringsost
50 g grofthakkede hasselnøddekerner

Sådan laver du flødekartofler med nødder

1. Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Brug evt. foodprocessorens riveskive. Skær løgene i tynde skiver. Fordel løg og kartofler i et smurt ovnfast fad, ca. 20 x 30 cm. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon og fløde ved. Drys ost blandet med nødder over.


2. Stil fadet i ovnen på midterste ovnribbe ved 200 gr. i ca. 50 min. Tjek, at kartoflerne er møre.