Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Flutes opskrift med laks, avocado og æble
Foto: Line Thit Klein Flutes med varmrøget laks, avocado og æble

Flutes opskrift med laks, avocado og æble

Flutes med varmrøget laks, avocado og æble

plate 4
printer Print

2 flutes
4 spsk cremefraiche eller mayonnaise
4 spsk sød sennep
300 g varmrøget laks
2 grønne æbler
2 avocadoer
salatblade
salt og sort peber

Sådan laver du sandwichen

1. Del hver flutes i 2 lige store dele, og flæk dem midt over. Smør den ene side med cremefraiche eller mayonnaise og den anden side med sennep.

2. Fjern skindet og det brune kød fra laksen, og pluk den i grove stykker. Skær æblerne i tynde skiver. Del avocadoerne, fjern stenen og skallen, og skær kødet i skiver.

3. Kom salat på den ene halvdel af flutet, derefter laks, avocado og æble. Krydr med salt og sort peber, og kom det øverste stykke flute på. 



Tip

 
Pak eventuelt sandwichene ind, og tag dem med ud i det blå.
Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Flutes, Sandwich, Dansk mad og Frokost