Focaccia med parmesan og krydret pølse
SPONSORERET indhold

Focaccia med parmesan og krydret pølse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(1 stort brød)

Ingredienser

25 g gær
4 dl lunkent vand
1 tsk. salt
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
200 g fuldkornsdurummel eller
fuldkornsspeltmel
300 g hvedemel, gerne tipo 00
hvedemel eller pizzamel
Pynt:
100 g jalapenopølse eller pepperoni, f.eks. fra Slagter Aalbæk
1 dl små sorte oliven uden sten
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
2-3 spsk. hakket frisk rosmarin
1 tsk. flagesalt

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen. Stil den til hævning i ca. 1 time.
  2. For en bradepande på 22 x 32 cm med bagepapir, eller smør den godt med olivenolie. Hæld dejen i. Lad brødet efterhæve ca. 10 min. Tryk fordybninger med fingrene.
  3. Fordel pølseskiver og oliven over. Tryk dem lidt ned i dejen. Dryp med olie, og drys med rosmarin og salt.
  4. Bag brødet i ca. 20 min. Ved 225 gr. på midterste ovnribbe, til det er gyldent.