SPONSORERET indhold
Spinatpasta med asparges & kylling
Forår på tallerkenen.
4
Ingredienser
300 g fuldkornsfettuccine eller frisk fettuccine med spinat
250-300 g kyllingeinderfilet
1 spsk olivenolie
salt, peber
2,5 dl madlavningsfløde 8%
3-4 spsk reven parmesan
5-6 knuste valnødder
300 g snittede, grønne asparges
125 g ærter
1 bdt. snittede forårsløg
friske ærteskud eller mikrospirer
Sådan gør du:
Kog, afdryp og hold pastaen varm. Del kyllingekødet i mindre stykker, rist dem gyldne i olie, og krydr med salt og peber. Varm fløden godt igennem, smag den til med ost, valnødder samt salt og peber. Vend pasta, kød og grønt hurtigt med saucen, og server med friske ærteskud eller små spirer.
Energi pr. person: 560 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%