Forfatterens ricottatærte med svampe og krydderurter
Nicoline Olsen er stylist og livsnyder. I hendes nye bog ”Liv og glade dage” kan du finde masser af inspiration til mad og kreative ideer til store og små. Måske især det sidste.
Ingredienser
500 g frisk ricottaost
2 spsk. parmesanost
1 æg
2 spsk. finthakkede sorte oliven uden sten
1 håndfuld krydderurter, fx basilikum, mynte, oregano
500 g svampe (alle kan bruges) hakket i tern
2 spsk. smør
salt og peber
Ricottatærte med svampe og krydderurter
1. Pisk ricotta sammen med parmesan og æg. Hak oliven og krydderurter fint, og bland halvdelen i massen.
2. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen.
Krydr med salt og peber. Kom bagepapir i en 20-22 cm springform.
Hæld ricottablandingen i og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter.
3. Når retten er ved at være færdig, så rist de øvrige svampe sammen med
krydderurterne, og anret dem oven på den varme ricottatærte.
4. Server med en salat sammen med kylling.
Læs mere om Nicoline Olsen og hendes sunde favoritter i denne uges ALT for damerne (nr. 01/2013).
Gå ikke glip af de seneste artikler! Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev her.