SPONSORERET indhold
Forret med fisk: Røget laks
6
Ingredienser
75 g rygeost
2 spsk tykmælk
4 spsk vand
salt
2 tykke stængler bladselleri + blade
100 g rugbrød
1 spsk neutral olie
250 g røget laks i skiver.
Sådan laver du laks med rygeost
Dagen før:
Dressingen laves ved at røre af rygeost, tykmælk og vand sammen – smag til med salt.
Brug en kartoffelskræller til at lave tynde strimler af bladsellerien og gem dem i vand.
Laks anrettes på fad og kommes i køleskab indtil gæsterne kommer.
På dagen:
Croutoner laves om eftermiddagen ved at smuldre rugbrødet, vend det med olie og drys lidt salt over. Rist det sprødt i ovnen i 10 min ved 200 grader.
Lige inden gæsterne kommer, dryppes dressing over og bladselleristrimler og rugbrødskrymmel kommes over. Pynt med blade fra bladsellerien.