Frikadeller med dild
SPONSORERET indhold

Frikadeller med dild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Helt ny smag til frikadellerne.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. apr. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Frikadeller med dild
500 g hakket svinekød eller en blanding af svine- og kalvekød, maks. 10 g fedt
1½ tsk. salt
peber
3 spsk. finthakket dild
1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
1 æg
4 spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 spsk. olivenolie og 15 g smør til stegning
Tilbehør: ovnstegte kartofler og en blandet salat med
tomater, melon, grønne asparges og feldsalat. Dryp med god olivenolie og citronsaft.

  1. Rør først kødet med salt og peber. Rør herefter dild, løg, æg og hvedemel i. Rør til sidst mælken i.
  2. Dyp en ske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en frikadelle i hånden.
  3. Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Server dem med det foreslåede tilbehør.