Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: ca. 10 min.
500 g hakket svinekød (max 10 %)
2 spsk. løg
1 æg
2 spsk. hvedemel
1½ dl mælk
tsk. salt peber
olie + smør (til stegning)
Kartoffelsalat:
1 kg afkølede kogte, nye kartofler
1 bundt radiser
1 gul peber
3 spsk. hvidt salatløg
200 g græsk yoghurt
1 dl mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
Pynt: persille eller dild
- Rør kødet med salt. Rør revet løg, æg, mel og mælk i.
- Form farsen til frikadeller, og steg dem i en blanding af olie og smør på panden.
- Skær kartoflerne i terninger, radiserne i skiver, peberfrugten og løget i små terninger. Bland kar-tofler, peberfrugt, ra-diser og løg.
- Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, salt og peber sammen. Vend det i kartoffelsalaten. Pynt med persille. Servér kartoffelsalaten til frikadellerne.