Opskrift på kærnemælkskoldskål
Foto: Andreas Wiking Kærnemælkskoldskål

Opskrift på kærnemælkskoldskål

Frisk og lækker kærnemælkskoldskål

printer Print
clock 15 minutter
plate 4

 

7 dl økologisk kærnemælk
25 g rørsukker
reven skal og saft af en ubehandlet citron
korn af 1 fed vaniljestang
200 g jordbær eller hindbær
4 kugler yoghurtvaniljeis.

Energi pr. person:
180 Kcal
Fedt:
14 %
Protein:
19 %
Kulhydrant:
67 %

Sådan gør du

Pisk kærnemælken med sukker, citronskal- og saft samt vanille.
Fordel koldskålen i fire skåle med en kugle is i hver og server med bær.

TIP

Du kan også blende kærnemælken med alle ingredienser til en tyk smoothie.


Se, hvad vi ellers skriver om: Koldskål, Dessert, Hovedret og Frokost