Frisk pasta med skinke og æg
SPONSORERET indhold

Frisk pasta med skinke og æg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En super nem ret, det kun tager 15-20 min at lave. Retten mætter godt på grund af det høje indhold af protein og fiberrige grøntsager. Mængden af pasta er afstemt, så det passer til dig, der gerne vil tabe dig.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
20. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

140 g frisk fuldkornspasta
100 g sukkerærter
5 gulerødder
300 g lufttørret skinke
4 æg, kogte
1 tsk pesto
olivenolie
1 økologisk citron, saft og skal heraf
25 g parmesan
1 håndfuld frisk basilikum evt. salatblade

Sådan gør du

1/ Kog pastaen.

2/ Del sukkerærterne, og svits dem i olie i et par minutter.

3/ Skær gulerødderne i stave.

4/ Bland pasta med lufttørret skinke og kvarte kogte æg. 5/ Rør pesto, olie og citronsaft sammen. Fordel blandingen over retten, eller servér ved siden af. Pynt med frisk parmesan og frisk basilikum og evt. friske salatblade.

500 kcal. pr. person.

SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter