Friske jordbær med mascarponecreme

Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Friske jordbær med mascarponecreme - opskrift fra Hjemmet

Friske jordbær med mascarponecreme

Brug de søde, danske jordbær i denne lækre dessert.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: ca. 30 min.
500 g friske jordbær
Mascarponecreme:
2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
2 spsk. rørsukker
3 past. æggehvider (evt. pasteuriserede)
1 spsk. rørsukker
3 spsk. Asti (eller citronlikør)
200 g mascarpone

  1. Creme: Pisk æggeblommer med sukker, til de er lyse og cremede.
  2. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker, og pisk igen, til de er blanke.
  3. Rør Asti og mascarpone sammen, og vend forsigtigt æggeblommer og derefter æggehvider i.
  4. Skyl forsigtigt jordbærrene, og fjern stilkene. Skær bærrene i både eller skiver, og servér dem med mascarponecremen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert og Mascarpone