Friske jordbær med mascarponecreme
SPONSORERET indhold

Friske jordbær med mascarponecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug de søde, danske jordbær i denne lækre dessert.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
25. jun. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 30 min.
500 g friske jordbær
Mascarponecreme:
2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
2 spsk. rørsukker
3 past. æggehvider (evt. pasteuriserede)
1 spsk. rørsukker
3 spsk. Asti (eller citronlikør)
200 g mascarpone

  1. Creme: Pisk æggeblommer med sukker, til de er lyse og cremede.
  2. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker, og pisk igen, til de er blanke.
  3. Rør Asti og mascarpone sammen, og vend forsigtigt æggeblommer og derefter æggehvider i.
  4. Skyl forsigtigt jordbærrene, og fjern stilkene. Skær bærrene i både eller skiver, og servér dem med mascarponecremen.