Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på friskpillede rejer med krydderurtesauce
Foto: Mikkel Adsbøl Friskpillede rejer med krydderurtesauce

Opskrift på friskpillede rejer med krydderurtesauce

Friskpillede rejer med krydderurtesauce

plate 4
printer Print

Friskpillede rejer med krydderurtesauce

1 kg fjordrejer
1 ½ liter vand
1 spsk havsalt

Krydderurtesauce
5 spsk skyr
½ bdt dild, finthakket
½ bdt persille, finthakket
saft af ½ citron
2 spsk olivenolie
havsalt
friskkværnet peber

Sådan laver du retten

kom rejerne i det kogende vand med salt, kog dem hurtigt op, så rejerne tager farve, hæld dem derefter i en si og skyl med koldt vand. Lad dem køle af,før de skal pilles.

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejer, Sommer, Sommermad, Fisk, Dansk mad, Louise Bruun, Forret og Frokost